Еслi вэсь бiг на земле,

Шо ж ны гібееш у ледзь?

Еслі Венера за Сонцэм,
Будут любіть тебя все!
Іначе быть даж не може!
Го! Вот і схоп мы ж Валенц.

Шо ж гэто значыть – такое,
Ох, положэнне планет?
Ібо ій Раху блатное ль,
Колі аж катіцца дэсь.

Вот: но Меркурый харошый.
О! топором по горшке?
І мы расселісь у Лёлей
Навыть шэ й спы собі в нэтр.

Ну, да закалка хоть, можэ,
Раз попырок всэ у бесь.
І мы зазлывся на подлых
І тарабах іхных детк!

Навытькы ж бо ты в шызовні
Екся у іхніх врачей.
Ілі чого тобі хоцца?
А! оно тішы в душэ?

А не хатіш погібеть
Гындэ о в двойственных ледь?
Сыр бо і з маслом нысэ
Прамо тібе швырка Светк.

...і мы ж шэ й в цэркву ідэм,
Шоб одмолыты всех пней


Рецензии