Шалом

І пераноссе
Быццам бы стырно..
Ты Божа , той
Што робіш пасярод мілосці?
І змоўчыў ўсё шалом...
І змоўчылі ,астылыя ўжо косці...
...У яго вачах астыла
Хроніка часоў,
У яго вачах астылі
Лес і поле...
...Але Ён некуды
Глядзіць спрадвечна мімаволі...

Уладзімір Кветка


Рецензии