От цей мисяць березень пустун

От цей місяць березень пустун
То розтопив сніг, то знову сипнув
Усе вишкрібає з своїх він глибин
Ніхто так не вміє, лише він один.

Бо знає, що скоро потрібно усім
Налаштуватись на працю хто ще не успів
До праці на рідній землі і усюди
Щоб завжди в здоров’ї були усі люди.

Бо здоров’я потрібне кожної години
Щоб було як трудитись кожній людині
А для того, щоб для життя усе мати
Потрібно просити у Бога благодаті.

Щоб Він допоміг у труді, дав нам сили
Щоб усі негаразди в житті ми стерпіли
І не забували звертатись до Бога
Тоді і прийде до нас Його допомога.


Рецензии