***

ЦЕНАТА НА МИНУТАТА

За всичко времето ми стига.
Поел съм на гърба си грижите
 дори върху Сатурн да стигна,
да диря еделвайси покрай хижите.

Определям си точно маршрута
 и за подвиг съм вече готов.
Не ми достига някаква си минута...
Да ти говоря за моята любов.

Публикувано на 14.04.2011 @ 08:56:05
Петър Пенчев


Рецензии