Квiтка Добра i Любовi

Із променів сонця, блакиті небес і озерної сині
З’явилася Квітка Добра і Любові на щедрій Волині.
Маленька, тендітна, водночас, красива і сильна.
У косах дівочих цвіт вплетений дивиться стильно.
Є щось від фіалки у ній, від льону, й барвінку,
Від пролісків і від струмків, що хлюпочуться дзвінко.
Хай квіти її прикрашають двори і оселі,
І діти ростуть з нею гарні, здорові, веселі.
Її аромат пробуджує душу і совість,
Зростає вона й народу зростає свідомість.
І поки ця Квітка Добра і Любові зростала
Добрішими, кращими люди навколо ставали.
Тепер оберегом є в кожному домі, в родині.
Хай злагоду й мир принесе нашій рідній Вкраїні!


Рецензии