Юнiсть

Юність йде по Планеті
світла, щира і чиста.
Очі іскряться любов’ю.
Усмішка промениста.
Юності все під силу.
Є в ній ніжність і мрія.
І за спиною крила,
Віра, Любов і Надія.
І золотиться волосся,
наче пшеничне поле.
Будь же до неї доброю,
світлою будь її Доле.


Рецензии