Пожалейте Антонину!..

НЕ прыгнуть Тоне. . .  выше головы !
И надо ей запомнить . . . Непременно:
Ну, НЕ дано Природой нам, увы, -
Лизать и говорить. . .   Одновременно ! . .

       - - - - - - - - - - -



Antonina - ngau wahine
A kaore te tane i te kaainga!
Kaore he tama, kaore he kotiro! -
Na ka tae ia ki te korero!
Ranei... akene kei te kakau? ! -
Na te mea kaore he mokopuna!..

Aroha mai ki a Antonina!
Ka raka ano me te Armenia
Mo te wiki! Ranei... RUA! -
Ka maama i roto i toku mahunga!
Ko ia ... ka horoi i tana pumau! -
Ka ngohengohe a Tonya!

He peera reehi a Tonya! -
Me nga hakihaki, me nga whakaari!
Kei te hiahia a Tonya... taraiwa! -
KAUA E kite ia ia!
Ka taea... E rua! Ana pai ake... Toru! -
Ki te haere ki te marena a Tony!

           * * * * * * * * * * *   


       8 - 9  Марта  2021 г.


Рецензии