Ясний погляд на день i на вечiр

Ясний погляд на день і на вечір…
Світло… Тінь…
Крізь завісу вчорашніх приречень –
Сонце… Синь…

Невловимість в означених темах…
Глибина…
Вдячність, сіяна у сьогодення…
Шлях Життя…

Крізь портали, освячені Небом, –
Тиша… Мить…
У воді і на камені – треба…
Захід… Схід…

Віддзеркалення намірів й прагнень…
Чистота…
Незбагненність пронизливих вражень…
Спів… Душа…

Відчуття простоти Об’єднання
У Одне…
Доля Долі дарує звучання…
Тут й тепер…

10.03.2021
Виставка Аліси Оніпченко і
Сергія Черняковського «Вода та камінь»,
ГАО НАН України


Рецензии