Моя Украiна

Ой, живу я в Україні,
Де поля безмежні.
Ліси, луги чарівні,
Та гори величезні.

Де Дніпро широкий,
Шумить синьоокий,
Де полонина вкрила
Буковину щиро.

То є рідна моя Україна!
Там струмки із гір шумлять,
Ніби хочуть щось сказати.
Декілька років минуло,

Як Україна самостійності здобула.
Роками кувалося право,
На вільну, незалежну Державу!


Рецензии