Човен

17.




Пливе Човен у Морі,

Пливе десь - далеко,

Нема кінця його - Волі...

Не страшна йому - спека,

Не страшні і Вітри всі - могутні.....

Тисячі берегів вже - проплив!...

І пливе, на берег - забутий...

Де Смерті крок - не ступив...

*    *    *    *    *    *    *




Ми пливЕм у Човнах!

ПливемО всі на Крилах!...

Нас несе - течія...

Нас несе - Вища Сила!!!...

*    *    *    *    *    *    *




Його кличе Шлях - без кінця...

Але шторм, зненацька - застав!

Є Смерть... та є і Життя!!!

Яке він ніколи - незнав!

Небесні Світила, і в День і в ночі,

Завжди - говорили,

Мудрість, Пізнається в собі!!!...

Куди б Моря - не водили...

*    *    *    *    *    *    *




Ми пливЕм у Човнах!

ПливемО всі на Крилах!...

Нас несе - течія...

Нас несе - Вища Сила!!!...

*    *    *    *    *    *    *







     Фото - моє.

____////____////____////____









  17.02.2021;          17:13


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.