Весна прийде!

12.




Весна прийдЕ - обов'язково!

Сонце нас зігріє - знову!...

Вона Мрії наші - Окриляє!...

Сумніви всі - відганяє...

*    *    *    *    *    *    *




Розтануть всі - льодИ...

Невтримати їм течію - Води!...

Почнуть Дерева Цвітом - малювати!

Почнем і ми, Душею - Оживати!!!

*    *    *    *    *    *    *







       Фото - моє.

____////____////____////____









  07.02.2021;          21:18


Рецензии
Привет!!!
Прекрасно всё, как ветерок с теплом...
С теплом Души...

Игорь Денисов 3   11.03.2021 12:04     Заявить о нарушении
Спасибо тебе, ты знаешь всё только с БОГОМ... 😉 🤝

Валентин Зубарев   11.03.2021 18:04   Заявить о нарушении