Моя тиша

Я тишу п'ю маленькими ковтками...
Смакую миті,  що на самоті...
І відкриваю мудрості я браму,
Щоб бачити, що цінне у житті.

Година кожна, як велике свято,
Яке Господь ізнов подарував.
Ми вміємо просити, вибирати,
Але є так багато ще важливих справ,

І встигнути подякувати треба
За все, що трапилось, за гарне і сумне...
Щоб в мить потрібну глянути у небо,
Щоб все покинути спокійно, що земне...

#enikaexpromt , світлина зроблена старшою донькою


Рецензии