Рыбалка

Настояв свій самогон
Як вогонь, із перцем я.
Не страшний Армагеддон,
Навіть рибінспекція.

Бо без нього не клює,
Ну погодьтесь, куме.
Чи від нього хтось блює?
На рибалку, нумо!

Скрізь безжалісно пече
Сонце палко.
Вздовж села ріка тече
Йде рибалка.

Для рибалок в нас є все
Навіть і аптека є.
Ну куди ж його несе!
Кум вже не кумекає.

Чом це риба не клює?
Самогону мало!
Більш ніхто їм не наллє
То й пагано стало.

Скрізь безжалісно пече
Сонце палко.
Вздовж села ріка тече
Йде рибалка.

Вздовж ріки чоловіків
Підбирають родичі,
Їх жінки серед писків
Розглядають хто де чий.

Вудку, леску та грузок
Взяли, хто спритніші,
Ледве кума на візок
Погрузив, у тиші.

Жінка пиріжки пече
З нею палка.
Вздовж села ріка тече.
Спить рибалка.

Жінка пиріжки пече
З нею палка.
Вздовж села ріка тече.
Спить рибалка.

Жінка ляже на плече
Гріє палко,
Вздовж села ріка тече,
Спить рибалка.


Рецензии