А вдома тепло

Зітхає день на призьбі надвечір'я,
За сніжний небокрай упало сонце,
Казкове марево танцює з заметіллю
У сутінка морозних за віконцем.

А вдома тепло. Чай міцний парує.
Розмова ні про що. І ходики так звично
Години затишку вечірнього рахують,
Де чай з любов'ю й печивом коричним.


Рецензии