Для мами у небо

Моя матусю! Ти тепер у небі.
Ти обіймаєш поглядом мене.
І не сумуй, ріднесенька, не треба!
Бо не потрібне вже тобі земне.

Запалюю свічу в день поминальний.
Моя молитва лине, мов вогонь...
Моя єдина! Ти завжди реальна.
Я відчуваю ласку   від долонь,

Які у світ мене благословляли,
Які робили дітям новий цвіт.
Ти в мене є! Свята у небі мамо,
Мій подих, сонце, зорі, первоцвіт.

Мій тихий сум наповнює молитва -
Нехай Господь сподобить тобі рай.
Ця пісня в Небеса тобі пролита.
І заспівають Янголи її тобі нехай...

#enikaexpromt,
Ілюстрація із мережі


Рецензии