Насилля

Насилля - це безмежно страшно. 
Насилля над дитиною - це гріх.
Кожен знає, що це соціально, 
Чи варто захищати лиш своїх? 

Питання нині дуже актуальне,
Бо править у цім світі зло. 
Воно частенько кримінальне, 
Оте брудне й жахливе тло. 

І мусимо з тим ворогом ми битися, 
Бо хто, якщо не ми, це подолає?
Не маємо ми права тут коритися. 
І Всесвіт нас до бою закликає. 


Рецензии