Не просте це слово.. люблю..

Він: Не просте це слово..люблю,                Не коханій його і не вимовлю,                А коханій своїй,           Безкінечно, як молитву молю,                Люблю, люблю, люблю,         Я для неї це слово,                Хоч і тисячі раз повторю,      Бо її я люблю, бо її я люблю..               
               
Вона: Твоя кохана теж тебе кохає,                І слово  мов молитву промовляє,                Бо ти мій подарунок від небес,                Без тебе  я не мала крила,                З тобою, я б до сонця долетіла,                І не дарма мене ти пташечкою звеш,                Ти відчуваєш, ти кохаєш, ти живеш..               


Рецензии