Снова тихо

Снова тихо в безжизненной комнате.
Мертвый луч от луны не блестит.
Только ветер гуляет по городу,
Чистоту старой пылью чернит.

В одну точку смотрю, как безумная.
Но спокойна лихая душа.
Криков нет – я сегодня бесшумная.
Мыслей нет – я сегодня проста.

Только сердце безжалостно мучает
Мою мертвенно слабую грудь –
Это вихри с гремящими тучами,
Это скачет комочками ртуть.

Этот стук нарушает безмолвие,
Эта боль пожирает меня…
Снова больно в безжизненной комнате –
Это чувство сильнее меня.

07.09.2013

It was quiet again in a lifeless room.
From the moon  a dead ray does not gleam.
Only wind still is walking like an old broom
And the old dust  blackens the clean.

Like a mad I am staring at lonely point
But my fidgety   soul is quiet.
With no screams – I am silent nowadays.
With  no thoughts – I am simple today.

It's my heart only ruthlessly torturing
My  weak cadaveric chest-
These are whirlwinds with thundering clouds here,
And the Quicksilver poisons the rest.

And this knock is still breaking the words' absence.
And this pain is devouring me.
It’s so hurting again in the lifeless room –
This feeling is stronger than me.

Complete June of 2020


Рецензии