Для бабусi

Люблю твоi' солодкi пирiжечки ,
Котлетку з ранку теплу запашну!
Компот вишневий iз твого садочку,
Люблю тебе бабуню я люблю!

Нема за тебе кращоi'на свiтi ,
Ти завжди поруч ластiвко моя,
Тебе сьогоднi я вiтаю з святом,
В обiймах теплих вся любов моя!


Рецензии