вiдчути...

відчути земне тяжіння
та легкість невідому неба
весняних трав шепотіння
та ніч яскраву серпневу

осінню мелодію кленів
зимову тишу у лісі
гірське повітря в легенях
кришталь солов'їної пісні

відчути, наповнитись вдосталь
і серцем слухати Землю
так складно чи може так просто
знайти рівновагу душевну...

12.02.2021


Рецензии