Пошук

Як довго я тебе шукав.
Під сонцем, в тіні глибокої
І ніколи я не бажав
Долі такої жорстокої.

Як довго я тебе шукав,
У морози і сніги густі,
І в пошуках я заблукав
Серед років що і так пусті.

Як довго я шукав тебе
Десь по далеких автострадах,
Пориви гніву для себе
Я відбив у чужих розладах.

І пошук довго мій тривав,
Часто опускалися руки,
Коли завжди тебе шукав,
Коли не знав я ще розлуки.

Ось знайшов... Сиджу з тобою
І більше щастя не шукаю.
Пригорну тебе рукою
І не відпущу, бо кохаю.


Рецензии