Субботняя считалка

Друзики-пузики
Я вас люблюзики.
Я вас хвалюзики,
Друзики-пузики.

Друзики-пузики,
Будьте счастлюзики,
Будьте деньжузики,
Друзики-пузики.

А кошельки ваши-
Словно арбузики,
Друзики-пузики,
Пузики-тузики.

Друзики-груздики,
Вам - корзинузики,
Будьте терпузики,
Друзики-груздики.

Друзики-лузики,
Друзики-смузики,
Даже обузики,
И матерюзики.

Даже занудзики,
Даже чудуздики,
И на меня иногда
Обижудзики, -

Будьте со мною,
Зазнайки, всезнайки.
Вы для меня навсегда
Обожайки.


Рецензии