Запобiжнi заходи

- Чом без маски, моя ніжна,
в карантин із хати?
Чоловік про запобіжні -
тре оберігатись...
В нас нема альтернативи
крім горілки й сала...

- Не хвилюйсь, презервативи
в сумочку поклала."


Рецензии