Iдеальна теща

Я на весіллі тещі ляпнув - ненько,
у відповідь - синочок дорогий.
Тепер за пивом бігає раненько
і без її турбот хоч вовком вий.

В одній квартирі, як душа у душу,
укупі в сауну і ресторан,
Завжди похмелить, як у горлі сушить,
їй Богу не брешу - живу, як пан.

Я рідній тещі наніч ноги мив би.
Не наливала б, то давно помер.
Її щоденно на руках носив би,
як би ж вона не важила - центнер!


Рецензии