***

А надмірні хвилювання портять
знищують нам всім життя ...

Основне у нас завдання прожить спокійно до путя.
Бережіть  від зла серденько...

Хай тішить діток дома ненька.
Хай чоловік із жінкою любуються

І щасливі.
в полі
трудяться.


Рецензии