***

Життя моє це біле полотно
На ньому кожин день картини вишивалися
Кругом зрада хаос зло та всеодно
Вони гарненькі получалися.

Труд  мій
мене боготворив
І світ

який на полотні відображався...
Та ненам в кінці кінців дістався.

Заводи строїли фабрики радгоспи і колгоспи...
Житло садочки
Підростали помагали сини і дочки



І як муравки на спині

тягли тяготи
За тих

 хто лишився  вбитим  на війні...

Точка


Рецензии