Щаслива жiнка

Сьогодні я щаслива жінка, так,
Бо  маю чоловіка і синочків,
І поцілунки вже на моїх щочках... -
Яке це щастя бути в цих літах!

Повиростали соколята швидко,
Невісточок мені подарували,
А з ними і онучки прибували...
І кожна з них красунечка, перлинка!

Святковий день... І пісня на вустах,
Серденько переповнилось коханням ,
Подяку шлю за кожне привітання,
За квіти ті, що є в моїх в руках!

Щаслива жінка, так, серденько мліє,
Бо ж радістю наповнене з рання,
І маю я красиве убрання...
Серденьком Бог давно вже володіє!

Йому хвала за кожен день життя,
За всі здобутки у моїй родині,
Що Бог із нами в кожнім часоплині...
Я впевнено дивлюся в майбуття!               
       07.03.2021.

На світлині я, 2021 рік.


Рецензии