8 березня

З початком березня приходить
Чарівне свято всіх жінок,
Хай Бог для кожної знаходить
Із квітів радісний вінок.

Всім молодим - красу і долю,
Замужнім - мудрість і дітей,
Для зрілих явить Свою Волю
Для Божих здійснення ідей.

Хай щедро всім роздасть дарунки,
Та на добро благословить,
Дасть море квітів і цілунків,
А хто хворіє - хай зцілить.

Нехай Господь оберігає,
Дарує радість у родину,
Благословіння посилає
На нашу рідну Україну.

     07.02. 2018р.


Рецензии