Вдихни цю весну

Вдихни цю весну, Коханий!
Відчуй її ніжний трунок!
Поніс вітерець старанний
повітряний поцілунок!
Зустріла його ще зранку,
прохала, та ні.. благала!
Зустрінеш його на ганку..
Дорогу йому вказала.
Вдихни цю весну.. Важливо!
Бо вітер несе! Я знаю!
Відчуєш тоді, можливо,
як сильно Тебе кохаю..

картинка из сети


Рецензии