Краса

Яка краса навколишнього світу!
Чарує подих рідної землі,
Суху траву ледь сонечком зігріту,
Пробуджують вітри на Осколі.
Від першого тепла проснуться мухи,
І загудуть над вишнями джмелі,
Від сонечка врятують капелюхи.
 Як гарно на моїй святій землі.
Тетяна Мішина


Рецензии