Яка ж гарна ночь стояла...

Сивий вечір догорає,
Хвиля гребнем берег б'є,
Десь музи'ка сумно грає,
Аж до серця дістає...

В небі зорі, так грайливо,
Свідлячками мерехтять,
Виглядає все як диво,
Важко погляду встоять...

В травах чути шепотіння,
Звісно - про якусь... любов,
Видно поглядів сплетіння,
Як в очах вирує кров...

В небі диво, в травах казка,
Разом все це - сенс життя !
-Обійми мене, будь ласка-
Чути гомін почуття !

-Дай мені любові крила,
Дай злетіти до небес,
Піджени життя вітрила,
Щоб в душі вогонь воскрес !-

Яка ж гарна ніч стояла
Коли пестились серця !
Тільки ночі... було мало
Для любові... без кінця...

05-06.03.2021 г.
Владимир Козачек
06.03.2021 г. 16:37


Рецензии