8 Березня!

Восьме березня-чудове свято!
День коли вітають всіх дівчаток,
Ще вітають рідненьких матусь,
А також ще дорогих  бабусь.
 
В кожній з нас живе весна,
Кожна з нас  красива та прекрасна,
Всім бажаю щастя я сповна,
І,щоб доля була світлая і ясна!


Рецензии