Друге сонце

Я бачу, десь далеко друге сонце
Воно світить в моє віконце
Я дочекаюсь цей світанок.
Щоб у волосся гілку калинову!

Ось, так фарбує усмішку на обличчі
Душа панує, це йому найбільше личить.
І засинати, щиро привітав..
Ці очі карі, я б іх не повертав.
Кришталево чисті, ніжні почуття
Посуд не треба бити, як ніби мало нам!
Вас дуже прошу, місяць поквапився.
А так скучив до променів рум'яних.

А ти скажи: Начебто вже звикли
Шепіт твій, твої листи горять..

Що дуже сильно полюбили
Захід, що ішов від мене на руках..

Я бачу, десь далеко друге сонце
Воно світить в моє віконце
Я дочекаюсь цей світанок.
Щоб у волосся гілку калинову!
І відчинив свої двері до серця
Я залишив би надію у виходу.
Як не говорив, що остання!
Я все мрію у щирі співчуття.


Рецензии