Про кохання

Хто полюбить?
Хто голубить?
Хто погубить
За мене?
Хто поїде?
Хто приїде?
Хто забуде
Спалене?
Скільки можна?
Ти заможна,
Може кожна
Збагнути.
Так, звичайно,
Все не файно,
Так негайно
Забути.
Спам’ятайся,
Не знущайся
Повертайся
До раю
Я все знаю,
І страждаю.
Все, що маю,
Кохаю.


Рецензии