Страждання матерi

Квітує червона калина
Чарівним білим цвітом,
Діти розлетілись світом
З батьківського гнізда.

Залишилась в селі одна мати
Рідненьких діточок виглядати,
Яка то тяжка турбота, - чекати,
Та з молитвою Бога прохати.

Молиться мати, Бога Благає,
Щоб її діти печалі не мали,
Щоб люди порядні були на шляху,
Удача та щастя були на віку.

 Відцвіла червона калина,
Ягоди червоні наливаються,
Діти розлетілися по світу,
А батьки чекають, сподіваються.


Рецензии