On my palm - a Casanova s Fork

On my palm - a Casanova's Fork,
And the Mystic Cross is also there ,
And it means that I am a heartbreaker
With the highest mystic force from God.

***
На моей ладони - Вилка Казановы
И еще Мистический есть Крест,
Это значит, что я сердцеед,
С высшей силой мистика от Бога.

Это из Хиромантии.


Рецензии