Донька-13

Дивних почуттів букетом,
Розквітає серце батька,
Як виймає він скелети,
Що сховались в доньки в шкафі.

Бо на сайті, вибираючи
Собі подругу на ніч,
Здибав він в костюмі зайчика,
Свою доньку віч-на-віч.

Сором, жаль, чуття провини,
Серце вирвать були в змозі,
Але товстим, жирним червом,
Інтерес вгризався в мозок.

Адже сам хвилину тому,
Розглядав інтимні знімки,
Лайкав груди, пишну попу,
У дівчат шкільного віку.

Тож проглянув ряд зображень,
Оком тонкого гурмана.
Всі достоїнства і ганджі,
Що були не по карману.

Ввечері були питання -
Про акаунт з порно-змістом,
Та в доньки відшибло память, -
Змусили, сама б не влізла.

Хто примусив - не опише,
Хто знімав - ні в чім не винен,
Память наче попелище,
Стерла почутття провини.

Довго їхала - кудись там,
І знімалась невідь-де.
Памятає, що не близько
І який був в дядька член.

Батько бив й не знав завіщо,
Чи за всіх порно-Джульєт,
Чи за образ несценічний,
Чи за дорогий міньєт.


Рецензии