З Новим роком!

Я любові усім бажаю,
З Новим роком щиро вітаю.
Пісні новорічні співайте,
Життя своє звеселяйте!

Родину свою пригощайте,
Стіл смаколиками накривайте.
Батьків своїх не забувайте,
Та з цими святами вітайте!

Позабудьте свої образи,
Сварки викиньте на дорогу,
І Господь вас підтримає зразу,
Та дасть доброті перемогу!

Від любові родяться діти,
Та в любові земля плодоносить,
Нехай щастя вам Бог приносить,
Так багато, щоб нікуди діти!


Рецензии