Утопия

 
                Болгарский
                Мир и Я


                У Т О П И Я

                Аз от дете мечтая да бродя по света.
                Да бъда като в рая - без страх от самота.
               
                Да се стопи злината, да няма нищета,
                за всички да е свята и чиста Любовта.

                Да веят благодатни и плодни ветрове.
                "Добре дошла, приятелко!" - навред да ме зове.

                Утопия е, зная, невинната мечта,
                но все така до края ще ме вълнува тя.

                Ана  Величкова               


Рецензии