Маминi лiки

Моя мама дуже хворіла.
Тоді я ще була мала,
Ну дуже, дуже я хотіла,
Щоб матінка була жива.

Та ліки їй користі не давали,
Одна надія, Богу молитва,
Лікарські трави в лісі ми збирали,
Бо мама це робити не могла.

З Паранею,  товаркою, в ліс ходили,
Та в Водяному лісі заблудили.
Шукали там нас довго і знайшли,
Та лікарські трави ми принесли.

І мамі тим моїй допомогли.


Рецензии