Важкий вибiр

- Зустрічаюсь одночасно
з мужиками обома!
Коля - гарний, Вітя - класний.
Вибрати кого? Сама
не збагну. Микола в сексі
лагідний, мов кошеня,
а у Віктора є - "Мерсік",
хоч у ліжку - маячня,
необтесаний і грубий.
Дай пораду, де моє?
- Не страждай дурнею, люба!
Чоловік почує - вб'є!


Рецензии