Таргани

В бабці з дідом восени
завелися таргани.
Кинулася зразу
нищити заразу.
"Примою", бурою,
"Рейдом", кислотою,
дустом, "Дихлофосом".

А таргани тимчасом
плодяться. Нечисть клята,
нема на неї ката,
не склала лапи жодна,
гуляє де завгодно
наївшись хімікатів.
Осіла в теплій хаті,
не здохла - знахабніла.
Лиш діда отруїла!

Дід якби не пив вино -
врізав дуба вже давно!


Рецензии