Так хто ж нас виведе з безоднi? УКР

ДЕ КРАЙ, ЯКИМ ТАК МАРИВ Я?


Шукаем щастя ми даремно
В грошах, у заздростi, в книжках,
А в душах порожньо i темно
I страх у всьому, вiчний страх...

Так хто ж нас виведе з безоднi,
Де край, яким так марив я?
Вже син маленький мiй сьогоднi,
Як та пелюсточка моя!

Куди подiтись з цього свiту,
Де краще буде небораку?
Боюсь я в розпачi згорiти,
Чи провалитися в клоаку...

    Дата не проставлена.


Рецензии