Я проводжаю в свiт дiтей

Я проводжаю в світ дітей…
Життя – дорога…
Молюсь щоночі і щодень
Любові-Богу…

У тиші висіяних мрій
Волію Світла…
Примарне тло даремних слів –
Крізь серце нитка…

Я відаю… Мій досвід снів –
Він мій і тільки…
Під пристрасні пісні вітрів
Польоти вільні…

Благословляю… Крила є
І є коріння…
Дорогу Долі Доля тче…
Любов – Спасіння…

21.02.2021


Рецензии