Зборы

 Хросны з раніцы асцярожна пагаліўся,хоць і быў на пенсіі, але яшчэ выглядаў молада. І піньжак і чорныя нагавіцы, выглядалі на ім шыкоўна, ды і любіў хросны апрануцца,у яго была гэта эстэтычная жылка.Засталося з маладосці.
  Каб прыгасціць Хельгу і Галіну Брачыславаўну, Альжбета, прыгатавала
свой любімы салат "Кветка", бо ёй таксама хацелася чым-небудзь парадаваць запрашальнікаў, і заўжды спазнаць ці смачна яна гатуе.
  Альжбета апранулася ў яркае,ды каляровае, і выглядала як чырвоная лялька,яскрава, ажно біла ў вочы, крыху паўнаватая, але не дужа і смешна яна выглядала,але самабытна.
 -Нашто ты бярэш поўныя сумкі-пасміхаючыся сказаў Альжбеце хросны,
Не ты ж завеш на свята.Але Альжбета была ўпэўнена, што свята павінна быць святам.Засталося дзве гадзіны ,і яны чакалі,каб пайсці на прыпынак.


Рецензии