Розбите сердце

Мабуть це все...я вирву з сердця
Насипала ти в нього перця
Горить воно ,вогнем палає
Ледь чути стук і завмирає

Не хочу більше тебе чути ..
Брехні твоєї не забути...
Пробачу я ,а ти іди...
Розтануть на снігу сліди

Прийде весна...затягнуть рани
Залишаться на сердці шрами
Брехню твою тобі носити
Тобі із нею в сердці жити

Моя душа не хоче болі
Обману в ній уже доволі
Бажаю щастя я тобі
Дай спокій ти мені в житті


Рецензии