Гойдалки i кораблi

старі фотографії
розкажуть
про старі рани
навіть коли
всі усміхнені
і молоді
ти не знав їх такими
вони лиш в уяві
та у тебе є
гойдалки часу
і часу є кораблі
попливи полети
обійми
подаруй свою ніжність
подаруй їм тепло
і щоб удосталь їди
і війни не було
і ранньої смерті близьких..
все так буде –
бо так і було

04.03.2019


Рецензии