***

Знову скука проявилась де вона була?красавиця
 явилась
Каменюкой налягла

Оце і все
Душу злобою сосе.
Недає мені творити. безразлічно мені все скучно стало в світі жити.
Боже що тепер мені робити?
Я нехочу з нею жити.
Чі прогнати може зможу щастя виробляти ?піду до моря погуляти.
Скуку треба поміняти.

На розваги
Даю щастю переваги.


Рецензии