Always by Erasure

Open your eyes I see
Your eyes are open
Wear no disguise for me
Come into the open

When it's cold outside
Am I here in vain?
Hold on to the night
There will be no shame

Always I wanna be with you
And make believe with you
And live in harmony, harmony, oh love

Melting the ice for me
Jump into the ocean
Hold back the tide I see
Your love in motion

When it's cold outside...

Always I wanna be with you...

Глаза открывай
А, вот... глаза открыты
Чувств не скрывай
Да уже войди ты!

Пусть вокруг мрак и стынь
Отпусти тор мо за(д)
Мне любовь свою вынь
Стыд не выест глаза...

Все гда меня зови и я
Приду и жить с тобой буду
В любвисогласьи, завсегда
В ла ду...

Лёд растопи
В океан прыгни
Поторопись
Любовь постигнем

Пусть вокруг мрак и стынь
Отпусти тор мо за(д)
Мне любовь свою вынь
Стыд не выест глаза...

Все гда меня зови и я
Приду и жить с тобой буду
В любвисогласьи, завсегда
В ла ду...


Рецензии