***

Закоханому,але не коханому...

Не закохані в тебе думки,
Не тягну я до тебе руки,
Сноведіння без тебе линуть,
Сердця мрії тебе оминуть...

І не жорстокість моя вина,
А наявність кохання без дна!
Я тебе не кличу... Забудь!
Наречену зустрінешь коли-небудь...

Я не гаяла часу марно,
Я платила рахунки безкарно...
І карати мене - це дозвілля,
У моїх катів своє божевілля...

Я тебе не гукаю і не чекаю,
Я коханому мрії плекаю...
Як я вразила твою душу,
І сама не тямлю,не мушу...

Я кохана найкращим у світі,
І закохана до кожної миті...
Ти на мене образ не тримай,
Почуття свої вимикай!!!!


Рецензии